De Bijlesstudent

Het ontstaan van de bijlesstudent

DeBijlesStudent is in september 2012 mede opgericht door Thomas Smit: “Tijdens mijn studie rechten zat mijn neefje op de middelbare school. Hij had behoefte aan extra hulp bij bepaalde vakken. Ik merkte dat er vaak een tekort is aan goede huiswerk- en individuele begeleiding van leerlingen. Voor dit probleem wilde ik samen met een aantal studiegenoten een betaalbare oplossing bieden. Zo is DeBijlesStudent ontstaan, uit passie voor het geven van bijles en ondernemerschap.”

Huiswerkbegeleiding met ervaring

Inmiddels hebben wij al ruim 9 jaar ervaring op het gebied van huiswerkbegeleiding, individuele bijles, examentraining, uitzenden van leerkrachten en lentescholen. Wij zitten momenteel op acht vaste vestigingen waarvan 2 eigen locaties. Ook geven we veel bijles aan huis. DeBijlesStudent werkt samen met een groot aantal middelbare scholen uit de regio Haaglanden en Leiden. Onze studenten komen vooral van de Universiteit Leiden, Erasmus Universiteit Rotterdam en TU Delft. Deze enthousiaste studenten, we hebben meer dan 200 medewerkers, staan dagelijks klaar om je kind of uw leerlingen op weg te helpen.

Huiswerkbegeleiding met keurmerk

Er is sinds de begintijd veel veranderd, DeBijlesStudent beschikt sinds een paar jaar over het bekende LVSI keurmerk, een kwaliteitskenmerk voor gewaardeerde huiswerkinstituten. Vanuit die vrienden die huiswerkbegeleiding gaven op een zolderkamer, is er nu een professionele organisatie ontstaan in een BV constructie die al duizenden scholieren heeft begeleidt richting het eindexamen. Onze prijs-kwaliteitsverhouding is gebleven, we willen de goedkoopste zijn van de beste huiswerkinstituten.  DeBijlesStudent biedt de extra ondersteuning die uw kind door zijn schoolcarrière helpt en voor veel van onze oud-leerlingen een interessante bijbaan als ze gaan studeren.

Scholen waar wij mee samenwerken:

Thomas Smit

Algemeen Directeur

Samenwerkingen van DeBijlesStudent_

Samen sta je sterker dan alleen. Ook DeBijlesStudent is zich hiervan bewust en is trots op haar samenwerkingen. Deze samenwerkingen bestaan van middelbare scholen tot innovatiemanagers aan toe. Ook zijn wij aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Studiebegeleidingsinstituten en beschikken wij over het LVSI-keurmerk; deze bevestigt ons streven om de beste kwaliteit te leveren.

Pedagogische hulpverlening

Onlangs is er een samenwerking gestart met ‘Van Haersma Buma Orthopedagogiek. Dit is een kleine zelfstandige praktijk voor onderzoek en behandeling van leer- en gedragsproblemen bij kinderen en jongeren tot 18 jaar. Daarnaast geeft mevrouw Buma pedagogische ondersteuning aan ouders en kunnen scholen haar inschakelen bij leer- en gedragsproblemen binnen de school (basis- en voortgezet onderwijs).

Onze studenten studeren onder andere aan :

Onze Backoffice

de backoffice

Onze Coördinatoren

Elke locatie waar huiswerkbegeleiding wordt gegeven, heeft een eigen verantwoordelijk coördinator(s). De coördinator zorgt ervoor dat de huiswerkklas in goede banen wordt geleid. Verder is de coördinator het aanspreekpunt voor leerlingen en ouders. Gezamenlijk wordt er gekeken om de huiswerkklassen zoveel mogelijk op uw zoon of dochter af te stemmen.

Cairah ter Beek - Overkoepelend Coordinator Huiswerkbegeleiding en Reparatieschool

Cairah ter Beek -
Hoofdcoördinator huiswerkbegeleiding en reparatieschool

Mijn naam is Cairah ter Beek en ik ben sinds drie jaar werkzaam bij DeBijlesStudent. Dit jaar ga ik aan de slag als hoofdcoördinator van de huiswerkbegeleiding, waarbij ik met de coördinatoren de huiswerkbegeleiding nog verder ga optimaliseren. Daarnaast ga ik dit jaar samen met Bart en Femke de reparatiescholen coördineren, waarbij we coördinatoren zullen gaan begeleiden bij hun werkzaamheden. Ik vind het belangrijk dat er een prettige sfeer heerst op de huiswerkbegeleiding, zodat leerlingen gemotiveerd zijn om naar de huiswerkbegeleiding te gaan. Naast mijn werkzaamheden voor DeBijlesStudent studeer ik Psychologie en Criminologie aan de Universiteit van Leiden.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met mij opnemen!

M: cairah@debijlesstudent.nl
T: +316 129 151 48

Femke Snijders - Overkoepelend Coordinator Reparatieschool

Femke Snijders -
Hoofdcoördinator reparatieschool

Mijn naam is Femke Snijders, ik ben 24 jaar en ik werk al ruim 4 jaar met veel plezier bij DeBijlesStudent. Dit schooljaar ben ik, samen met Bart en Cairah, verantwoordelijk voor de reparatiescholen om de coördinatoren te ondersteunen en te zorgen dat de leerlingen goed begeleid worden bij het inhalen van hun achterstanden. Ik vind het belangrijk dat er een prettige werksfeer heerst waarin persoonlijke aandacht centraal staat, zodat de leerlingen goed aan de slag kunnen. Naast mijn werkzaamheden bij DeBijlesStudent ga ik komend studiejaar de master orthopedagogiek aan de Universiteit Leiden afronden.

Bij vragen over de reparatieschool, kun je altijd contact met mij opnemen!

M: femke@debijlesstudent.nl
T: 0641286546

Bart Klinkenberg - Overkoepend Coordinator Reparatiescholen

Bart Klinkenberg -
Wellant College Westvliet en hoofdcoördinator reparatieschool

Mijn naam is Bart Klinkenberg en ik ben dit jaar coördinator van het Wellant Westvliet en overkoepelend coördinator van de reparatiescholen. Samen met Hugo zal ik gaan zorgen dat de huiswerkbegeleiding dit jaar weer optimaal zal lopen op het Wellant Westvliet. Verder ben ik met Femke en Cairah verantwoordelijk dat alle reparatiescholen optimaal zullen verlopen. Ik doe dit werk al vier jaar met veel plezier. Dit jaar ga ik ervoor zorgen dat dit, evenals voorgaande jaren, ook weer zal gebeuren.

Mocht je vragen hebben, dan kun je mij altijd contacten!

M: bart@debijlesstudent.nl
M: westvliet@debijlesstudent.nl
T: 0642235782

Hugo van Diepenbeek - Coordinator Wellant Westvliet

Hugo van Diepenbeek -
Wellant College Westvliet

Mijn naam is Hugo van Diepenbeek en ik ben 23 jaar oud. Aankomend jaar volg ik de master Economics & Governance aan de Universiteit Leiden. Ik ben al enkele jaren actief bij DeBijlesStudent, van huiswerkbegeleiding tot persoonlijke bijles en zomerscholen. Aankomend jaar ga ik, net als afgelopen jaar, het Wellant Westvliet coördineren. Dit is afgelopen jaar erg goed gegaan en hopelijk gaat dit aankomend jaar net zo goed.

Mocht je vragen hebben, kun je altijd contact met mij opnemen!

M: westvliet@debijlesstudent.nl
T: 0681579087

Luka Uithol - Coordinator Wellant Westvliet

Luka Uithol -
Wellant College Madestein

Hi! Mijn naam is Luka Uithol en ik werk nu ongeveer één jaar bij DeBijlesStudent. Vorig jaar ben ik begonnen als huiswerkbegeleider bij het ‘s Gravendreef College en Wellant Madestein. Ik heb hier met veel plezier gewerkt. Dit jaar zal ik samen met mijn collega Ties het Wellant Madestein coördineren. Ik haal veel plezier uit mijn werk, vooral wanneer ik een echte vooruitgang zie bij de leerlingen en ik ze goed heb kunnen helpen. Verder zal ik dit jaar aan de studie Safety and Security Management beginnen.

Mocht je nog vragen hebben over de huiswerkbegeleiding op Wellant Madestein, kun je altijd even contact met mij opnemen via de mail of telefoon!

M: madestein@debijlesstudent.nl
T: 06 37322673

Ties Brink - Coordinator Spinozalaan

Ties Brink -
Spinozalaan Voorburg

Mijn naam is Ties Brink. Ik ben 18 jaar en neem het komend schooljaar een tussenjaar. Ik word coördinator van de huiswerkbegeleiding op de Spinozalaan in Voorburg. Ik krijg er veel energie van als ik zie dat leerlingen mede door onze hulp stappen zetten en resultaten boeken. Dat probeer ik te bereiken door een zo prettig mogelijk leerklimaat te creëren, waarin iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn en het onderste uit de kan kan halen! Dat maakt ons werk zo mooi.

Mocht je vragen hebben, kun je altijd contact met mij opnemen.

M: spinozalaan@debijlesstudent.nl
T: 0645959967

Isolde Dingeman - Coordinator 's Gravendreef College

Isolde Dingeman -
's Gravendreef College

Mijn naam is Isolde Dingeman, 22 jaar, en ben dit schooljaar voor de derde keer op rij coördinator op het 's Gravendreef College! Afgelopen zomer heb ik de bachelor Bouwkunde afgerond. Dit jaar volg ik de premaster Gezondheidswetenschappen. In mijn vrije tijd kan je mij veel op het hockeyveld zien of met vriendinnen op een terras. Doordat ik al een aantal jaar actief ben op het 's Gravendreef College heb ik een hechte band met de leerlingen opgebouwd. Ik haal plezier uit de band die ik heb met de leerlingen en vind het mooi om de groei te zien die elke leerling meemaakt in de huiswerkklas!

Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen!

M: sgdc@debijlesstudent.nl
T: 0613124049

Boaz de Gruijter

Boaz de Gruijter -
's Gravendreef College

Mijn naam is Boaz de Gruijter. Ik studeer Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam en dit is mijn derde jaar bij DeBijlesStudent. Dit jaar ben ik coördinator op het ‘s Gravendreef College. Ik ga dit jaar mijn best doen om de prestaties van de leerlingen te verbeteren. Dit doe ik door een fijne werkomgeving te creëren en goede persoonlijke begeleiding te bieden. Verder sport ik graag en speel ik veel op mijn gitaar. Ik heb erg veel zin in de uitdaging op het ‘s Gravendreef College!

Mocht u vragen hebben, kun je altijd contact met mij opnemen!

M: sgdc@debijlesstudent.nl
T: 0637475968

Gaia Boerboom - Ondersteunend Coordinator 's Gravendreef College

Gaia Boerboom -
's Gravendreef College

Mijn naam is Gaia Boerboom en studeer momenteel 'Paraveterinair Dierenartsassistente' in Maasland. Ik ben al ruim een jaar werkzaam bij DeBijlesStudent. Ik ben begonnen met individuele bijlessen, huiswerkklas en lente-/zomerschool. Met veel plezier ga ik vanaf dit jaar aan de slag als ondersteunend coördinator op het 's Gravendreef College. Ik vind het erg belangrijk om een goede ondersteuning en begeleiding te bieden voor een fijne sfeer waarin de leerlingen zich goed kunnen richten op hun werk.

Mocht je vragen hebben, kun je altijd contact met mij opnemen!

M: sgdc@debijlesstudent.nl
T: 0611031368

Kim Doornhein - Coordinator Vlietland College

Kim Doornhein -
Vlietland College Leiden

Mijn naam is Kim Doornhein. Inmiddels werk ik al drie jaar met veel plezier bij DeBijlesStudent. Dit schooljaar zal ik mij bezighouden met het coördineren van de huiswerkbegeleiding op het Vlietland College in Leiden. Ik vind het belangrijk dat de leerlingen met al hun vragen bij ons terecht kunnen en hun schoolprestaties hierdoor verbeteren.

Bij vragen over de huiswerkbegeleiding kun je altijd contact met mij opnemen.

M: vlc@debijlesstudent.nl
T: 0610683737

Gijs Pon

Gijs Pon -
Vlietland College Leiden

Mijn naam is Gijs Pon en ik zal aankomend jaar aan de slag gaan als ondersteunend coördinator op het Vlietland College. Ik studeer Geneeskunde en Psychologie in Leiden, waar ik nu aan mijn derde jaar ga beginnen. Ik werk nog niet zo lang bij DeBijlesStudent, maar wel met veel plezier. Ik kijk er naar uit om de leerlingen na de zomer te helpen met hun schoolwerk en het creëren van een fijn leeromgeving.

Mocht je vragen hebben, dan kun je uiteraard bij mij terecht via het onderstaande mailadres en telefoonnummer. Tot ziens!

M: vlc@debijlesstudent.nl
T: 0623706555

Jasmijn Droppert - Coordinator Structuurgroep VLC

Jasmijn Droppert -
Vlietland College Leiden Structuurgroep

Mijn naam is Jasmijn Droppert en ik werk nu een half jaar bij DeBijlesStudent. Vorig jaar ben ik begonnen als docent Geschiedenis voor klas 3 en 4 op het Gymnasium Novum in Voorburg. Dit jaar zal ik werkzaam zijn als coördinator van de Structuurgroep op het Vlietland College. Dit jaar zal ik ook beginnen aan mijn vierde jaar van de studie Geschiedenis in Leiden.

Mocht je vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd contact met mij opnemen.

M: structuurvlc@debijlesstudent.nl
T: 0637321337

Dirk Winnemuller - Coordinator Brugklasbegeleiding VLC

Dirk Winnemuller -
Vlietland College Leiden Brugklasbegeleiding

Hoi, mijn naam is Dirk en ik ben 22 jaar oud. Ik ben 4e jaars student aan de Universiteit Leiden, waar ik Rechtsgeleerdheid en Fiscaal Recht studeer. Daarnaast woon ik ook in Leiden. Naast mijn studie ben ik zeer actief bij mijn studievereniging en mijn studentenvereniging. In mijn vrije tijd ben ik te vinden achter een goed boek of in een tuincentrum, zoekende naar de nieuwe toevoeging aan mijn plantencollectie. Aankomend jaar zal ik de brugklasbegeleiding coördineren op het Vlietland College.

Mocht je vragen hebben, schroom niet om mij te bellen of te mailen.

M: brugklasvlc@debijlesstudent.nl
T: 0629760787

Ella Gerzon - Coordinator Dorpscentrum Oegstgeest

Ella Gerzon -
Dorpscentrum Oegstgeest

Mijn naam is Ella Gerzon. Ik werk sinds een aantal maanden met veel plezier bij DeBijlesStudent. Aankomend jaar zal ik de taak van coördinator van de huiswerkbegeleiding in Oegstgeest op mij nemen, waar ik erg veel zin in heb. Ik vind het leuk om leerlingen te helpen en een bijdrage te leveren aan stijgende cijfers. Ook vind ik het belangrijk dat leerlingen gemotiveerd aan de slag gaan en kunnen leren in een prettige sfeer. Naast mijn werk studeer ik Criminologie aan de Universiteit Leiden, vind ik het erg leuk om een potje te tennissen en ben ik in mijn vrije tijd vaak aan het tekenen of schilderen. Ik heb er veel zin in en ik kijk uit naar een leerzaam jaar!

Bij vragen over de huiswerkbegeleiding in Oegstgeest kun je mij gerust bereiken!

M: oegstgeest@debijlesstudent.nl
T: 0619336707

Logo-DeBijlesStudent

Gaston Okkema -
Almere College

Mijn naam is Gaston en ik ben dit jaar coördinator van het Almere College op de locaties Dronten en Kampen. Naast het contact met de ouders en de scholen ben ik verantwoordelijk voor het goede verloop van de reparatieschool op beide locaties. Ik vind een prettige werksfeer in combinatie met een persoonlijke aanpak belangrijk, zodat de leerlingen zo effectief mogelijk hun achterstand kunnen inhalen. Naast mijn werk ben ik momenteel mijn masters Business en Marketing aan het afronden aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Newcastle University Business School.

Bel of mail mij gerust met vragen over de reparatieschool.

M: reparatieschoolac@debijlesstudent.nl
T: 0621152914

Roos Neven - Coordinator Pieter Groen

Roos Neven -
Pieter Groen Katwijk

Hoi! Mijn naam is Roos, ik ben 22 jaar en aankomend jaar zal ik coördinator worden op de locatie Pieter Groen. Ik heb net mijn bachelor Politicologie aan de Universiteit Leiden afgerond en studeer daarnaast ook Geschiedenis. Ik werk nu ruim 2 jaar bij DeBijlesStudent en doe dit met veel plezier. Ik vind het heel leuk om kinderen te helpen en te zien hoe ze groeien.

Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen!

M: pietergroen@debijlesstudent.nl
T: 0621351953

Sierk Bosma - Coordinator Pieter Groen

Sierk Bosma -
Pieter Groen Katwijk

Hi, ik ben Sierk! Vanaf dit jaar ga ik de huiswerkbegeleiding en reparatieschool coördineren op het Pieter Groen in Katwijk. Dit zal ik samen met mijn collega’s Roos en Janneke gaan doen. Nu even iets over mij: ik ben 21 jaar oud en woon nu zo’n drie jaar in Leiden. Ik studeer Fiscaal Recht aan de Universiteit Leiden en Economie en Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit. Zelf ben ik nu ongeveer een half jaar werkzaam bij DeBijlesStudent met het geven van bijlessen en lentescholen. Tijdens mijn eigen middelbare schooltijd heb ik langer bijlessen gegeven en zo kan ik nu mijn medestudenten helpen de juiste bijlessen te geven aan de leerlingen. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met wielrennen en basketbal om zo ook nog een beetje fit te blijven. Tot op de huiswerkbegeleiding!

Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen!

M: pietergroen@debijlesstudent.nl
T: 0627146274

Janneke Winnemuller - Ondersteunend Coordinator Pieter Groen

Janneke Winnemuller -
Pieter Groen Katwijk

Mijn naam is Janneke Winnemuller en ik ben sinds ongeveer twee jaar werkzaam bij DeBijlesStudent. Dit jaar ga ik aan de slag als ondersteunend coördinator bij het Pieter Groen College in Katwijk, waarbij ik met de andere coördinatoren de huiswerkbegeleiding en reparatieschool zo goed mogelijk hoop te begeleiden. Naast mijn werkzaamheden voor DeBijlesStudent begin ik dit jaar aan de studie Fiscaal Recht aan de Universiteit Leiden.

Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen!

M: pietergroen@debijlesstudent.nl
T: 0650405686

Theo Zelisse - Coordinator Veurs Lyceum en Dalton Voorburg

Theo Zelisse -
Dalton Voorburg en Veurs Lyceum Leidschendam

Mijn naam is Theo Zelisse. In 1979 ben ik bij het Koninklijk Instituut voor de Marine begonnen met de officiersopleiding. Op 1 december 2015 eindigde mijn loopbaan bij Defensie. Sinds de oprichting ben ik betrokken geweest bij DeBijlesStudent. Eerst als bijlesdocent en na het behalen van mijn 2e graads wiskunde (2016) ook als invaldocent. Tot nog toe ben ik bij het 's Gravendreef College (Economie), het Veurs College (Wiskunde) en Visser 't Hooft Lyceum (NASK1) ingevallen. Het is erg leuk om korte periodes op scholen rond te lopen. Je merkt dat elke school een eigen identiteit heeft. In januari 2019 heb ik "Theorie" opgericht. DeBijlesStudent is nu een van mijn klanten. Daarnaast geef ik bij Luzac examentraining wiskunde voor 4 MAVO. Vanaf schooljaar 20/21 ben ik coördinator van twee reparatiescholen.

Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen!

M: reparatieschoolveurs@debijlesstudent.nl
M: reparatieschooldalton@debijlesstudent.nl
T: 0641464319

Femke Mastebroek - Ondersteunend Coordinator Dalton Voorburg

Femke Mastebroek -
Dalton Voorburg

Mijn naam is Femke Mastebroek en momenteel zit ik in mijn derde jaar van de Bachelor Psychologie aan de Universiteit Leiden. Ik werk al twee jaar lang met plezier bij DeBijlesStudent. Dit jaar ben ik de assistent coördinator van de reparatieschool op het Dalton Voorburg. Wat ik belangrijk vind tijdens de begeleiding van leerlingen is dat elk kind de persoonlijk aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft.

Bij vragen kunt u altijd contact met mij opnemen!

M: reparatieschooldalton@debijlesstudent.nl
T: 0636499448

Else Oonk

Else Oonk -
Veurs Lyceum Leidschendam

Ik ben Else Oonk en ik begin dit jaar als assistent coördinator bij de reparatieschool op het Veurs Lyceum. Samen met Theo, faciliteer ik de lessen zodat de leerling passende begeleiding heeft van een student. Ik kijk er naar uit om leerlingen vooruit te zien gaan met hun lastigste vakken. Naast mijn werk ben ik bezig met mijn master International Relations aan de Universiteit van Leiden.

Mocht u vragen hebben over de reparatieschool op het Veurs Lyceum, u kunt mij altijd bereiken via mail en telefoon.

M: reparatieschoolveurs@debijlesstudent.nl
T: 0622412355

Luc Beaumont - Coordinator Vrije School

Luc Beaumont -
Vrije School Den Haag

Hoi! Mijn naam is Luc Beaumont, ik ben 24 jaar oud en studeer Communication & Multimediadesign aan de Hogeschool van Amsterdam. In mijn vrije tijd doe ik aan sport en spreek ik graag af met vrienden. Komend schooljaar ben ik de coördinator van de Vrije School in Den Haag en ondersteunend coördinator op het Christelijk Lyceum Apeldoorn. Hier wil ik graag zorgen voor een fijne werksfeer waarin we samen werken naar mooie resultaten. Ik haal dan ook veel voldoening uit het helpen van de kinderen.

Voor vragen kun je me natuurlijk altijd bereiken!

M: vrijeschool@debijlesstudent.nl
M: reparatieschoolcl@debijlesstudent.nl
T: 0620487038

Elisa Bogte - Ondersteunend Coordinator Vrije School

Elisa Bogte -
Vrije School Den Haag

Mijn naam is Elisa Bogte en ik werk sinds een aantal maanden met veel plezier bij DeBijlesStudent. Momenteel zit ik in het tweede jaar van European Studies aan de Haagse Hogeschool. Aankomend schooljaar zal ik aan de slag gaan als ondersteunend coördinator op de Vrije School Den Haag. Ik kijk er erg naar uit om leerlingen te helpen en te ondersteunen!

Voor vragen over de Vrije School kun je altijd contact met mij opnemen!

M: vrijeschool@debijlesstudent.nl
T: 06-20487052

Logo-DeBijlesStudent

Gefeliciteerd!

Je kans op slagen is zojuist aanzienlijk
Vergroot!

Bedankt voor de inschrijving en je hoort snel van ons!

Was er nog iets niet duidelijk?

Neem gerust contact op, we beantwoorden graag al je vragen.

inschrijving bijles